Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Válás feldolgozás

A válás feldolgozásának ugyanolyan szakaszai vannak, mint amikor valamelyik szerettünk halálát kell elgyászolni.
Ilyenkor időre, türelemre, és megértésre van szükség. Egyes szakaszok eltarthatnak hetekig, hónapokig is, visszatérhetnek az intenzív érzések, amelyekről azt hittük, hogy már túl vagyunk rajtuk.
Erősödhet a harag, a fájdalom, a bosszú vagy éppen az agresszió érzése. Ezek egészséges mederben tartására, valamint mind önmagunk, a gyerekek, és a volt párunk érdekében is érdemes külső segítséget kérni, igénybe venni.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában.
2001-­ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem.
Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését.
2003­-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek.
2008­-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet.
2011­-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra Pascali­Bonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)­dúla, majd 2012­ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt.
Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt.
2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.