Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Egyéni terápia

Az egyéni terápián a légzésterápia módszereivel az aktuális probléma gyökerét keressük meg, és a javítjuk ki.

A problémák, életvezetési nehézségek alapjai az esetek többségében nem a születés utáni történésekből, tapasztalatokból erednek, hanem sokkal korábbról. A magzati létből, a fogantatás időszakából, amelyek egy alap életmintázatot adnak. Ha ez sérült, akkor az életünkben sem tudunk kibontakozni. Ilyen esetben sérülnek az élet, az egészség, a szaporodás, a párkapcsolati, a siker és a pénz teremtési programok, minták is.

Az életvezetési vagy egyéb problémáknak kiinduló pontjai lehetnek még a transzgenerációs mintázatok is. Ezek az előző generációkban (szülői, nagyszülői stb.) megélt traumatikus élmények, melyek érzelmi energetikai lenyomatát a testi sejtek-és így a szaporító sejtek is- őrzik, és a fogantatáskor apai és anyai ágról egyaránt továbböröklődnek. Ha nem nézünk szembe a problémával, nem dolgozzuk fel, akkor mi is tovább örökítjük az utánunk jövő generációknak a sérült érzelmi mintázatot.

Ezeket az információkat, összefüggéseket a hétköznapi, logikus, elemző gondolkodásunkkal nem érjük el, ezért nem is tudjuk felismerni, feldolgozni, tehát ugyanazon a szinten, problémában, élethelyzetben maradunk. A speciális légzéstechnikával és a terapeuta szakszerű vezetésével az információk a testi érzeteken keresztül a tudatba hozhatóvá, megérthetővé, és ezáltal feldolgozhatóvá válnak. Ezután már elindul a spontán gyógyulási folyamat.

Az egyéni kezelés kb. 50 perces, melynek nagy részében, a transzperszonális légzésterápiás folyamat történik.

Egyéni terápiára bejelentkezés: 20/264-65-84
Időpontok:
Hétfő: 12-17 óra
Kedd: 6:45-13 óra
Szerda: 12-17 óra

Szolgáltatás díja: 2017. január 1-től 10.000 Ft / 50 perc

2018. október 1-től 12.000 Ft / 50 perc

Időpont lemondás: A megbeszélt időpont szóbeli/irásbeli szerződésnek minősül. Dijmentesen 72 órával előbb lemondható. A kezdés előtt 48 órával a kezelési díj 50%-át, 24 órán belül lemondva, a kezelési díj 100%-át kell kifizetni.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában.
2001-­ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem.
Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését.
2003­-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek.
2008­-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet.
2011­-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra Pascali­Bonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)­dúla, majd 2012­ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt.
Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt.
2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.