Ligetvári Anita - Noiseg.hu

Transzrelaxációs terápia

A testünkben energiablokkok alakulnak ki születéskor, fizikai trauma, balesetek, műtétek során. Továbbá pszichikai sérülések keletkeznek, a magányosság tapasztalatával, a családban lévő konfliktusokkal, válás, veszteségérzés átélésével, az iskolában a megfelelési kényszerből alakult feszültség miatt, a munkahelyi konfliktus, és pénzügyi problémák esetén is. Ilyenkor a feszültség, illetve az érzelmi trauma tárolása energiát von el a szervezettől, emiatt koncentrációs zavarok, fáradékonyság, feledékenység, tanulási, életvezetési nehézség, több hibázás lép fel az életben.
Ez a módszer önállóan, és a légzésterápia módszereivel ötvözve is használható.
Ha valaki betegség miatt nehezen tud lélegezni, akkor a transzrelaxációs terápia segítségével is el lehet érni azt az állapotot, ahol már fel lehet tárni a problémának az okát, és az energiablokkot megszüntetni.
Tartós stressz esetén vagy friss trauma után (válás, veszteség, baleset) nagymértékben segít a nyugalom, az érzelmi komfortzóna elérésében és megtartásában.

Közelgő események

  • Nincs esemény

Hírlevél feliratkozás

Rólam

ligetvari_anita_smallA pályaválasztás során a segítő szakmák felé húzott a szívem. Az ELTE­Természettudományi Karán végeztem mikrobiológus­technikusként, és hét évig dolgoztam a Johan Béla Országos Epidemiológiai Központ Mikrobiológia Kutatócsoportjában.
2001-­ben elvégeztem a MANTRA Alternatív Természettudományi Szabadegyetem 3 éves képzését, ahol parapszichológusi oklevelet szereztem.
Ezzel párhuzamosan kezdtem el a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézet 3+1 éves képzését.
2003­-ban transzperszonális pszichológus­légzéstréner oklevelet kaptam, amelyet ma már Transzperszonális Vivation­légzéstrénernek neveznek.
2008­-ban kaptam meg a transzrelaxációs­terapeuta oklevelemet.
2011­-ben a DONA (Észak Amerikai Dúlák Szövetsége) egyik oktatótanára, Debra Pascali­Bonaro által tartott posztpartum (gyermekágyi)­dúla, majd 2012­ben a Napfogyatkozás Egyesület szervezésében Gyászcsoportvezető képzésen vettem részt.
Jelenleg a LEA (Lelki Egészségvédő Alapítvány) győri, művészeti terápiás­foglalkoztató képzésén veszek részt.
2001 óta egyéni terápiákat, csoportokat, hétvégi műhelymunkákat, előadásokat vezetek és tartok.